Планет Стоун – млад и амбициозен екип, специализиран в изделия от технически камък. Нашата мисия е да предложим нестандартно обзавеждане за домове и заведения с неповторим дизайн и безупречно изпълнение на детайлите.

Техническият камък е изключително устойчив и красив материал, съчетаващ 95% естествен камък като кварц, гранит или мрамор, с 5% полиестерна смола. Този композитен продукт се произвежда по иновативната Breton технология, която гарантира висока степен на прецизност и еднаквост в размерите и цветовата гама.

Заради своите уникални характеристики, техническият камък намира широко приложение както в интериора, така и в екстериора. Той е перфектен за изработка на кухненски плотове, плотове за баня и плотове за лаборатории и здравни организации, благодарение на своето устойчиво и издръжливо покритие. Освен това, може да бъде използван за настилки, фасади, облицовки, стълбища, первази и декоративни решения, където придава елегантен и модерен вид.

Техническият камък съчетава функционалност с естетика, предлагайки разнообразие от цветове и текстури, които могат да задоволят всеки стил и предпочитания на клиента. Неговите изключителни характеристики включват здравина, топлоустойчивост, устойчивост на киселини и антибактериални свойства, които го правят предпочитан избор за модерно обзавеждане и декорация.

Ако търсите елегантни и издръжливи решения за вашите проекти, техническият камък е отличен избор, а нашият екип от млади и амбициозни професионалисти е готов да ви предложи индивидуални решения и персонализирани дизайни за вашите нужди и предпочитания. Осигурете си качество и внимание към детайлите с нашите изделия от технически камък!

За въпроси и поръчки: +359 89 884 0066